Жизнь

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Жизнь » Медицина » Де в Києві краще лікувати зуби? Щоб якісно і по доступній ціні?

Де в Києві краще лікувати зуби? Щоб якісно і по доступній ціні?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт. Мій зуб болить вже протягом тижня, тому хочу вилікувати зуб. Підкажіть будь ласка, де в Києві краще лікувати зуби? Щоб якісно і по доступній ціні?

0

2

Я якось лікував декілька зубів в державній стоматологічній клініці, і там недорогі ціни були на пломби. Ну і полікували зуби нормально, боляче не було.

0

3

Мені півроку тому доводилося звертатися за лікуванням зубів в стоматологію Доктор Дент, де мої зуби добре вилікували і запломбували, а заплатив нормальну ціну за все.

0

4

Добрий вечір. Якщо в мене болить зуб, то з такими проблемами зазвичай звертаюсь в приватні стоматологічні клініки в Києві, які оснащені сучасним обладнанням і мають якісні матеріали для лікування зубів. До того ж в таких місцях працюють досвідчені і кваліфіковані стоматологи. А приблизно дві неділі тому я звертався за лікуванням зуба в цю стоматологію https://kutsdental.com.ua/ . І хочу зазначити, зуб вилікували швидко і коштувало це доступну ціну.

0

Вы здесь » Жизнь » Медицина » Де в Києві краще лікувати зуби? Щоб якісно і по доступній ціні?